KNHS Dressuurwedstrijden

Vanaf april tot en met oktober organiseert Paardensportvereniging Troje iedere maand KNHS dressuurwedstrijden bij ons op stal.

Over Paardensportvereniging Troje:

Onze vereniging bestaat sinds 2004. We zijn een veelzijdige vereniging, waarbij elk soort lid zich thuis voelt. Of je nu alleen wedstrijden wilt starten, juist liever recreatief rijdt, net begint in de paardensport of al ervaren bent; we bieden voor ieder wat wils. Zelfs voor mensen die zelf niet paardrijden is er de mogelijkheid om steunlid te worden, om zo bijvoorbeeld ook mee te kunnen met activiteiten; maar dan naast het paard.

Paardensportvereniging Troje wordt, naast het bestuur, gedragen door twee commissies. Dit zijn de wedstrijdcommissie en de activiteitencommissie. In beide commissies zitten een vast aantal vrijwilligers.

Hierdoor is er bij wedstrijden of activiteiten altijd een bekend gezicht aanwezig. Wij zijn erg blij met onze vaste vrijwilligers maar je bent altijd van harte welkom om ook mee te helpen bij een wedstrijd of activiteit, dit is echter niet verplicht.

Onze thuisbasis is Stal Brouwer Zadelpret. Al jaren zijn we hier te gast en beschikken we over 2 mooie ‘eb en vloed’ rijbanen, parkeergelegenheid, gezellige kantine; alles wat we nodig hebben. Onze wedstrijden, vele activiteiten, ledenvergaderingen etc. vinden dan ook plaats op deze locatie.

Logo Trojo Paardensportvereniging - Stal Brouwer - Zadelpret
Scroll naar boven