Paardrijden in de buurt van Kockengen

Bent u opzoek naar een leuke manege om te paardrijden in de buurt van Kockengen? Dan bent u bij Stal Brouwer Zadelpret op het juiste adres. De manege bestaat al meer dan 30 jaar en is ondertussen uitgegroeid tot de leukste en gezelligste manege die je kan vinden.

Stal Brouwer Zadelpret is gevestigd in het mooie dorp Waverveen, zeer centraal gelegen op een korte afstand van Kockengen.

Op de manege geven wij diverse soorten lessen zoals groeps- privé- en duo lessen aan ruiters vanaf 4 jaar oud tot en met volwassen. De lessen worden afgewisseld in zowel dressuur als springlessen. En uiteraard wordt er ook wel eens een spelletje gedaan. Plezier en ontspanning staat voorop.

Naast de paardrijlessen hebben wij ook regelmatig leuke (vakantie) activiteiten, zoals kinderfeestjes, ponydagen, spelletjes dagen, buitenritten, ponykampen, verschillende wedstrijden (zoals dressuur-, spring-, carrousel of behendigheidswedstrijden) en nog veel meer!

Stal Brouwer Zadelpret is ook de thuis basis voor ‘’Paardensportvereniging Troje’’, welke iedere maand KNHS dressuurwedstrijden organiseert bij ons op stal.

Naast alle paardrijlessen beschikken wij ook over één pensionstalling met geweldige faciliteiten.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op, en hopelijk tot snel bij ons op de manege!

Stal Brouwer Zadelpret – Gewoon & Gezellig!

Paardrijden in de buurt van Kockengen
Scroll naar boven