Paardrijlessen

Op Stal Brouwer Zadelpret geven wij paardrijlessen aan zowel kinderen als volwassenen. Dit zijn zowel groeps- als privélessen. Deze lessen worden op maandag tot en met zaterdag geven. Op zondag zijn wij gesloten, en hebben onze paarden en pony’s een welverdiende rustdag.

Voor de aller jongste kinderen onder ons zijn er vanaf januari 2019 snuffellessen op Stal Zadelpret! Iedereen tussen de leeftijd van 4 tot 6 jaar is van harte welkom.
Tijdens de snuffellessen kunnen de kinderen kennis maken met paarden en het paardrijden. De les duurt 45 minuten en tijdens deze les leert iedereen zijn/haar pony te poetsen, op te zadelen en uiteraard gaan we veel ritjes maken! Alles gebeurd onder toeziend oog van een gediplomeerde instructrice.

Wij werken met relatief kleine groepen. De groepslessen bestaan uit 6 personen, wel is er een 7e plek beschikbaar. Deze plek is bedoeld voor ruiters die een les komen inhalen.

De groepslessen duren 45 minuten. Er wordt verwacht dat je minimaal 15 minuten van te voren aanwezig bent. Dan heb je nog voldoende tijd om je paard/pony netjes te poetsen en rustig op te zadelen. Hier is (in dien nodig) begeleiding bij aanwezig.

Paardrijlessen - Stal Brouwer Zadelpret

Wij hebben een 30 tal aan geweldige paarden en pony’s in ons team. We proberen de paarden en pony’s dan ook te rouleren in de les indeling. Zodat je van alle verschillende paarden en pony’s weer wat anders leert. Je kunt de paarden en pony’s alvast ontmoeten in het kopje ‘Paarden en pony’s’

Paardrijlessen - Stal Brouwer Zadelpret

Wij beschikken enkel over 2 buitenrijbanen. Onze paarden en pony’s zijn dan ook gewend om in (bijna) alle weersomstandigheden te rijden. Bij regenval gaan de lessen in principe dan ook gewoon door. Bij te extreme weersomstandigheden, zoals vorst in de grond, hagel of sneeuw, wordt de les afgebeld en kan dan op een later moment worden ingehaald.

De lessen worden afgewisseld in zowel dressuur als springlessen. En uiteraard wordt er ook wel eens een spelletje gedaan. Plezier en ontspanning staat voorop.

Naast de groepslessen is het ook mogelijk om privélessen of duo lessen te rijden. Dit is in te delen naar jou wens, springen/dressuur en indien mogelijk je voorkeurs paard.

Scroll naar boven