Welzijn

Het welzijn van onze paarden en pony’s staat ten alle tijden bovenaan. Wij vinden het erg belangrijk dat onze paarden en pony’s veel vrije beweging en sociaal contact hebben met elkaar.

Zo gaan al onze paarden en pony’s in de winter iedere ochtend in groepjes op de paddock. “s ochtend om 8uur krijgen zij hun ontbijt. Een lekkere grote pluk hooi en brok. Daarna gaan zij om half 9 allemaal naar buiten toe. Hier kunnen zij spelen, rennen, rollen of gewoon wel heerlijk relaxen met elkaar. Rond 13.00u is het tijd voor de lunch! Zij komen dan weer naar binnen, en hier ligt weer een lekkere pluk hooi op hun te wachten. Tussen 13.00u en 15.30u kunnen ze even lekker uitbuiken…

Rond 15.30u worden ze gepoest, en bereiden ze zich voor op de lessen! Vanaf 16.00 starten de lessen , tot laat in de avond. Onze paarden en pony’s lopen maximaal 2 (heel uitzonderlijk) 3 lessen van 45 minuten per dag. Uiteraard met voldoende pauze tussen door!

Om 20.00u is het weer tijd voor nog meer eten.. 😊 , waarna ze rond 21.30 hun ogen dicht doen en lekker gaan slapen!

In de zomer is het nog meer luxe! We beschikken over voldoende eigen weiland, waar ze heerlijk 24/7 mogen genieten op het weiland! Vlak voor de lessen komen zij dan binnen, en direct na de lessen gaan ze weer terug naar de wei!

Paarden Welzijn - Stal Brouwer - Zadelpret
Scroll naar boven